Visszatekintés – 2012 : az év legszebb fényképei és pillanatai – tervek 2013-ra

Kedves Olvasóim !


Elmúltak a karácsony felejthetetlen pillanatai, a családi meghitt hangulatok és lassan közeleg az újév.  A fotós ezekben a pillanatokban megpihen, nem készülnek új képek és eltöpreng.egy meleg szobában a számítógép előtt az elmúlt év legszebb fotóin, helyzetein, és újra felidézi. 

Jól belegondolva erre a 2012-es évre sem panaszkodhatom, sok kirándulás volt, rendezvény amin részt vehettem – és némelyikről nagyon kedves emlékek, emlékképek maradtak. Mondanom sem kell, hogy az egyik legkedvesebb évszakom az ősz, és ez az évszak szinte kifogyhatatlan témákat rejt magában. Volt olyan hétvége, hogy három nap alatt 1094 kép készült. Utána persze egy hétig dolgozza fel az ember… De megéri! Tavasszal az egyik legszebb ajándék egy Toszkana körút volt, ami önmagában is gyönyörű, Magyarországon hozzá leginkább hasonlítható a Balaton környéke. Nyáron egyre jobban a madárfotózás irányába indultam, ebből a cikk alján majd látható pár szép példány. Aztán jött a felejthetetlen ősz rengeteg kirándulással, és képkészítéssel. Hogy csak pár nevet említsek a gyönyörű helyekből: Vácrátóti Arborétum és tanösvény, Alcsúti Arborétum, Tiszafüred, Berekfürdő, Göd, Budai hegyek…  Lassan közeleg 2013, persze vannak tervek arra is, hogy mit lehetne megnézni, megörökíteni. De ahogy a közmondás is állítja: ember tervez, Isten végez… Ezek a fényképek még Canon Powershot SX510-el készültek.

És egyúttal köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik szavaztak, like-olták a képeket, ezzel jelezve tetszésüket ! Sose feledem, hogy az egyik 2011-es képre 29 tetszésnyilvánítás érkezett. Ilyenkor erősödik bennem az a benyomás, hogy megéri fotózni 🙂

Most pedig következzenek 2012. legszebb felvételei.
Szavazzon 2013-ban is a képekre, hogy együtt alakítsuk ezt az oldalt, köszönöm!

Még egyszer köszönöm, és irány a 2013-as év, még több fotózással 🙂

This entry was posted in Egyéb kategória and tagged , , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*