Silány április

Fotózás szempontjából jó volt az április, sajnos a lesben most elég keveset voltam. Persze azért készültek képek róluk is, ilyenkor a rigók szinte élnek a többi évszakhoz képest. Már hajnali ötkor hallom őket, amikor felébredek énekelni, este is elszórakoztatnak virágöntözés közben (kertes ház előnyei). Persze ilyenkor már érezhető, hogy vége az etetési időszaknak, kevesebb tollas barát jön a leshez, szajkót, harkályt egyre ritkábban látni. Persze időnként azért belefér egy kis pancsolás 🙂 Rigók veszekednek (erről egy videót is posztoltam a bejegyzés végén), azzal is kezdem a képsorozatot, parti fecskék repülnek, szajkók fürdenek, erdei pinty nézelődik, örvös galamb keresi a maradék táplálékot, szajkó pancsol, dolmányos varjú keresgél, szürke légykapó figyel… És még sokan mások 🙂

This entry was posted in Egyéb kategória and tagged , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Szabó Éva 2018.04.28. at 07:32 #

    Nagyon szeretem a természetet, a szép madarakat, állatokat, növényeket. Ebben a blogban nagyon szép fotókat és információkat találtam, ami sok újdonsággal lepett meg. További sok sikert kívánok áldásos tevéknységéhez!

    • Albert István Károly 2018.05.02. at 18:51 #

      Örülök, hogy a blogra látogatott, és hogy szereti a természetet és a szép madarakat, állatokat, növényeket. Igyekszem minden hónapban frissíteni, és ha van fotótéma, új posztokkal gazdagítani. Nagyon szépen köszönöm!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*