Budapesti hajókázás naplementével

Lassan már egy hónapja nem “jártam erre”. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem fotóztam, csak bokros teendőim mellett sokszor örülök, ha lepihenek esténként (és persze egyből off is lesz belőle), nemhogy még ki is dolgozzam a képeket. A nyár amúgyis pihenősebb, mint pl. az ősz, vagy tavasz ebből a szempontból. No meg a kertes ház rengeteg munkát von maga után hétvégi programnak.
Legutóbb feleségemnek támadt egy nagyszerű ötlete – mi lenne ha hajókáznánk egyet? Az időjárás tökéletes volt hozzá és már régóta terveztük. Szerencsére a BKK jóvoltából csekély összegért elviszik az embert akár a Római partig is, és ha ügyesen összekalkulálja az utas a visszautazást, akkor a Szent Gellért térnél szállhat le. Mi is így tettük és mellette még egy mesés naplementét is láthattunk, a maga narancssárgás, gyönyörű színvilágával. Kellemesen éreztük magunkat és készült jónéhány kép fővárosunkról is. A Római parton nagyon jó éttermek vannak, csak ajánlani tudom őket.
Én mindig is azt mondom: sokfelé, jó messzire el lehet utazni, de Magyarország a legcsodálatosabb és azon belül Budapest. 
Ezért hadd beszéljenek magukért inkább a fotók…
This entry was posted in Egyéb kategória and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*