Rólam

Szeretettel köszöntöm kedves Látogató!

Természetfotózás a hobbim, legjobban ezt szeretem csinálni a szabadidőmben, amatőr természetfotós vagyok.

1973-ban születtem Budapesten, ahol azóta is dolgozom, Törökbálinton élek a családommal.

Fontos számomra a természetvédelem, legjobban a természet fotózása érdekel hobby szinten.
A fotózással először egy analóg fényképezőgéppel ismerkedtem még gyermekkoromban. Érdeklődésem egyre fokozódott iránta.Már az elején a természet és a tájképek készítése, madarak fotózása kötötte le a figyelmemet a legjobban, sokat utazom a nagyvilágban.

Gyakorlásképp egy Canon Powershot SX 120 IS gépet használtam, majd 2014 áprilisában megvettem életem első DSLR gépét egy Nikon D5200-at, 18-105 VR kitben, valamint egy Panasonic Lumix DMC-FZ300 is. Ezeket a fényképezőgépeket azóta is próbálok egyre jobban megismerni, használni és tudásomat fejleszteni. Ebben nagy segítségemre van a szakirodalom, barátaim, akik segítenek a tanulásban.

Objektív parkom része még egy Tamron 70-300 f4-5.6 Di SP USD Vc teleobjektív is.

Legtöbb madaras fotóimat saját lesből készítem. A lesről hogy készült itt olvashat: https://www.albertfoto.hu/2014/03/16/itatos-madarles-epitese/

Fotók kidolgozása:

Adobe Photoshop Lightroom

Photoscape

Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalamra! Ha tetszik az oldalam, a fotók és az írások is, csatlakozzon rendszeres olvasónak! Köszönöm! A blogot lehet értékelni is (hogy segítse munkámat), valamint a vendégkönyvbe írni, ha megnyerte tetszését, vagy Facebookon követni.

Üdvözlettel: Albert István